top of page

Dugogodišnje iskustvo u podučavanju kineskog jezika

O nama

Ukratko

Lilanich online centar za kineski jezik osnovan je 2001. godine kao plod dugogodišnjeg iskustva i predanosti podučavanju kineskog jezika. Tijekom godina, postali smo prepoznatljivi po kvalitetnoj nastavi i individualnom pristupu svakom polazniku. Naši tečajevi pružaju sveobuhvatan pristup učenju kineskog jezika, istovremeno njegujući interes za kinesku kulturu i tradiciju.

Uživanje u kineskom zelenom čaju
Ljetna palača u Pekingu

Naš pristup podučavanju

Kroz naše online tečajeve, stvorili smo zajednicu entuzijasta koji su motivirani da usvoje jezik i istraže njegovu dubinu. S ponosom možemo reći da smo stekli brojne vjerne polaznike koji su ostali s nama kroz godine kontinuirano usavršavajući svoje jezične vještine.

Osim suradnje s privatnim polaznicima, uspješno surađujemo i s različitim institucijama diljem Hrvatske, pružajući im kvalitetne tečajeve i resurse za učenje kineskog jezika. Naša posvećenost izvrsnosti u nastavi i podršci polaznicima čini nas pouzdanim partnerom u njihovom jezičnom putovanju.

Ponosni smo na činjenicu da smo postali poznati po našoj posvećenosti izvrsnosti u nastavi i podršci polaznicima. U Lilanich online centru za kineski jezik vjerujemo u stvaranje poticajnog okruženja u kojem polaznici mogu razvijati svoje jezične vještine i samopouzdanje. Naš tim stručnih nastavnika pruža personaliziranu podršku i inspiraciju, potičući polaznike da dosegnu svoje puno jezično i kulturno bogatstvo.

“Put od tisuću milja
započinje jednim korakom”

Kineska poslovica
bottom of page