top of page

Kvaliteta i stručnost

Online tečajevi

Pružamo visokokvalitetno obrazovanje kroz strukturirane i temeljite tečajeve kako bismo osigurali najbolje moguće iskustvo učenja za naše polaznike. Imamo bogato iskustvo u podučavanju kineskog jezika te smo predani pružanju visokokvalitetne nastave i podrške svakom polazniku. Kroz naša poticajna i interaktivna okruženja za učenje, osiguravamo brz i učinkovit napredak u vašem učenju kineskog jezika. 

Online tečajevi kineskog jezika

Privatni tečajevi

Želite li personaliziran pristup učenju kineskog jezika? Naši privatni tečajevi kineskog jezika su savršeni za sve koji žele brzo napredovati i postići svoje jezične ciljeve. Bez obzira jeste li početnik ili već imate određeno znanje, naši privatni tečajevi su dizajnirani da vam pomognu doseći vaše jezične ciljeve na efikasan i motivirajući način.

Tečajevi u grupi

Naši grupni tečajevi kineskog jezika za odrasle su dizajnirani kako bi vam pružili interaktivno i poticajno iskustvo u učenju kineskog jezika u dinamičnoj grupnoj okolini. Naši tečajevi su strukturirani tako da omoguće učenje kineskog jezika na svim razinama, bez obzira jeste li apsolutni početnik ili već imate određeno predznanje.

Xiao panda školica

Xiao Panda Školica je posebno osmišljena za naše najmlađe učenike koji žele otkriti čarobni svijet kineskog jezika i kulture. Naši grupni tečajevi prilagođeni su potrebama osnovnoškolaca, pružajući im zabavno i edukativno iskustvo u učenju kineskog jezika.

Dajia paketi

Dajia paketi učenja kineskog jezika su posebno dizajnirani kako bi omogućili obiteljima da zajedno istraže ljepotu kineskog jezika i kulture kroz zabavno i interaktivno učenje u grupi. Ovi paketi su savršen način da se roditelji, djeca i drugi članovi obitelji povežu kroz zajedničko učenje i istraživanje.

USKORO: Kineski za početnike

Online tečaj Kineski za početnike pruža sveobuhvatan pristup samostalnom učenju kineskog jezika putem video lekcija. Kroz strukturirani program, polaznici će imati priliku naučiti osnovne jezične vještine, uključujući govor, čitanje i pisanje, koristeći pristupačne i interaktivne video lekcije. Ovaj tečaj omogućuje polaznicima fleksibilnost u učenju, prilagođavajući se njihovom tempu i rasporedu, dok istovremeno pruža snažnu podršku i resurse za samostalno napredovanje u učenju kineskog jezika.

bottom of page