top of page

Poticajno okruženje učenja kineskog jezika

Xiao panda školica

Xiao Panda Školica počinje s nastavom 9. travnja 2024. godine! Radujemo se predstavljanju našeg novog tečaja za osnovnoškolce, koje smo podijelili u dvije skupine: Da i Xiao skupina. Prilagođena osnovnoškolskom uzrastu, Xiao panda školica pruža zabavno i interaktivno iskustvo u učenju kineskog jezika.

 

Pridružite nam se kako biste svoje dijete uputili na nezaboravno jezično putovanje sa Xiao Panda Školicom!

Xiao panda školica
Upisi u tijeku!

Želimo vas obavijestiti da aktivno pripremamo polaznike za HSK ispit za sve razine znanja kineskog jezika.

 

Bez obzira jeste li početnik ili već imate određenu razinu znanja, naši programi pripreme osmišljeni su kako bi vam pomogli postići željeni uspjeh na HSK ispitu.

 

Svi zainteresirani za polaganje HSK ispita pozvani su da nam se obrate radi dodatnih informacija i prijave na programe pripreme.

Pripreme za HSK ispit

S radošću vas obavještavamo da se i ove godine održava natjecanje iz kineskog jezika Kineski most!

 

Ponosno ističemo da su prošle godine troje naših polaznika sudjelovali i postigli fantastične rezultate. Nadamo se da će i ove godine nastaviti svoj uspješni put i predstavljati naš centar s jednakim sjajem.

 

Svi zainteresirani mogu se obratiti našem timu za više informacija o pripremi za  sudjelovanje u natjecanju Kineski most.

Ususret natjecanju Kineski most

Kutak za novosti Xiao panda školice

O našoj školici

Xiao Panda Školica je osmišljena kao interaktivni online tečaj kineskog jezika za najmlađe, koristeći igru, pjesmu i interaktivne aktivnosti kako bi potaknula rani interes za kineski jezik i kulturu.

Kroz strukturirani program prilagođen osnovnoškolcima školica omogućuje zabavno i edukativno iskustvo u učenju kineskog jezika, uz podršku kvalificiranih učitelja i metodologije prilagođene dječjoj dobi. Na temelju entuzijazma i igre, Xiao Panda Školica stvara poticajno okruženje u kojem djeca mogu razviti osnovne jezične kompetencije i istražiti bogatu kinesku kulturu.

Kroz interaktivne aktivnosti i angažirajuće nastavne materijale, Xiao Panda Školica potiče djecu na aktivno sudjelovanje i stvaranje pozitivnog odnosa prema učenju kineskog jezika. Nastavni planovi i materijali su dizajnirani s ciljem da odgovore na potrebe razvoja djece, potičući njihovu kreativnost, znatiželju i samopouzdanje u učenju.

Ova kombinacija strukturiranog programa i poticajnog okruženja čini Xiao Panda Školicu idealnim mjestom za početak jezičnog putovanja za najmlađe.

Pozivamo vas da se pridružite našoj Xiao Panda Školici te omogućite svojoj djeci nezaboravno iskustvo učenja kineskog jezika!

 

Uz naše stručne učitelje i zabavne metode učenja, vaše dijete će imati priliku razviti osnovne jezične vještine i istražiti čarobni svijet kineske kulture. Pridružite nam se i zajedno stvorimo inspirativno okruženje u kojem će vaša djeca rasti i uživati u učenju!

bottom of page